Post by condcoselthamptroph on Feb 6, 2022 9:37:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
neko je vrijeme bila zabavna igra. onda je mini-igra ispala. Poslao sam e-poštu programerima i nisam dobio odgovor. zbog ovog propusta ne mogu pokrenuti drugu razinu. sada brišem.
dobro je da sam to vidio na oglasu koji braniš.kupujete vojnike/natjeravate ih na to da je stvarno ovisan. hvala što si mi uljepšao djetinjstvo. napravi još ovakvih igrica.
Grow Castle.8 Preuzmite APK datoteku ...
ako svi stavljaju 5 zvjezdica za stariju verziju ja cu stavit 5 zvjezdica za novu 😀😂😂
Nema komentara.
Dobra
Igrao sam 1 dan i dobio razinu 150 val 300 Odjednom se prekinuo vezu sa serverom Srećom, spremio sam svoj napredak u svoju e-poštu Molimo popravi ovu grešku ili nešto slično
Nije loše
Grow Castle - Tower Defense Аркади uqlj
Igrao sam ga dugo, i moram priznati da je prilično dobar. Međutim, prošlo je toliko vremena od ažuriranja dobre estetike. Dodajte još područja gradovima i možda opcije za slanje rudarskih ekspedicija ili nešto slično. Postaje jako zamorno, inače da grind nije tako loš kao sada, bilo bi solidnih 5 zvjezdica.
Ja sam stari igrač i jako mi se sviđa kako je igra napredovala tijekom godine. Želio bih dati neke prijedloge u vezi s blagajnikom, tako da možete staviti još više blagajnika u nju i način na koji funkcionira auto bitka. Nadogradio sam vještinu čini da se poziv poziva jednom, a čak i ako lik ima punu Heathu, automatska bitka i dalje aktivira vještinu, nadam se da ćete moj prijedlog pomoći sjajan posao, nastavite dalje.👍
Grow Castle - Tower Defense Arcade zoi
To je u redu igra, ima nejasne upute o svemu. I pretpostavljam da je ovu igricu napravio netko tko ne govori bas tecno engleski??? Također se čini da su mnoge pogodnosti i sve je u određenoj mjeri pokvareno. Heroji čine manje štete, gradski strijelci čine manje štete, dobivate jedva nešto zlata, većina se zaradi dodavanja od 15 do 30 sekundi što je neugodno af. Čini se da je i čudovišta postalo teže ubiti? Isto za zmajeve. U redu je, ali ne isplati se gubiti vrijeme!!!
Ove #$*% glave tvrde da imaju 'oblačnu' pohranu i da je to potpuni bik $&@*. Sustav se pretvara da vaše podatke sprema u oblak. Kada zatražite učitavanje vašeg spremanja, on se pretvara da je zatražio bazu podataka i kaže da 'spremanje nije pronađeno'. Google Play mora ugasiti ovu prevaru *#@$! Kupujete u aplikaciji i nemate je načina zadržati ako morate ponovno instalirati zbog njihove lažne pohrane u oblaku! Programeri bi trebali biti postrojeni i javno streljani zbog prijevare!
Krma
Sviđa mi se igra, ali je razočaravajuće što nema afk novca iako postoji radnik koji kopa zlato. To je toliki gubitak da ćete otvoriti svoju igru s još uvijek istom količinom zlata prije nego što prestanete.
Još uvijek se nije promijenilo gotovo godinu dana od moje druge recenzije (koju sam izbrisao). Ova igra je vrlo jednostavna za kasnijeg igrača! Sve što trebate očekivati je moćna oprema zmajeva, osvajanje svih zemalja...i to je uglavnom to! Potrebno je više neprijatelja, više načina kao što je HELL osim možda svih šefova, možda neprijateljskih frakcija kao što su Undead, Raider (ljudski neprijatelji), Orci i mistična stvorenja, a frakcija bi se mijenjala svakih 10 valova!
Grow Castle - Tower Defense Arcade zfh
Igra je nevjerojatna 👌👌
Ova igra je toliko super da kad bi me neko pitao da je ocijenim ja bih rekao ovoj igri bi dao toliko veliku ocenu da nebih znao niko da je izgovori(cak ni bog nebi znao).
Hej, ja sam dugo obožavatelj vaše igre, ali sam je nakon nekog vremena igrao manje otkako je igra izgubila svoj novi osjećaj i sve više otkako sam kupio gotovo sve za toranj u igri osim stvari koje je čine više od grind nemoj me krivo shvatiti volim zvjezdice kao nešto novo Samo ne znam kako dobijem 1 zvjezdicu na svakih 1000 vala jer to samo čini da se cijela stvar dobije zauvijek i kako su dovraga dragulji nemogući dobiti i nema novih heroja samo postaje dosadno
Vrlo zarazna igra, ali kvaliteta sadržaja je ispod razine. Činjenica da programeri ne govore engleski je jedno, ali ih nije briga za ispravljanje gramatičkih grešaka u samoj igri ili opisu, što znači da je ovo igra za grabanje novca samo za njih. Većina opisa u igri nema nikakvog logičkog smisla i općenito je loše napisana, zbog čega se igra doista čini jeftinom i nezbrinutom. Razvijači su imali jedan posao
Bila je pristojna igra dok se nije pokrenula mini igra BS "dar" i sada uopće blokira mogućnost igranja igre. S obzirom na broj recenzija koje govore isto, čini se da se nekako ne smatra greškom. Deinstalirano.
super
Tower Color je još jedna aplikacija koja nema ograničenje broja nivoa i privući će vašu pažnju svojim ... Then the Grow Castle game will suit you perfectly.
Jasno 10000/10
Grow Castle - Tower Defense آرکید hqjq
Igra je bila dobra sve dok nije pokazala pronađite heroja, nije važno što ste odabrali, nikad niste bili u pravu, jedini način na koji ste mogli proći bio je ako ste kupili nešto u igrici kao što je ova igra sranje.
Pre dobraaaa igra
Ova igra je jako dobra i toplo je preporučam u slučaju da dođe do problema kada se moj mobitel isključi, sve se odjednom resetira na growcastleu, popravi to
Lijepo
Nakon što dođete do razine 45, igra počinje postati glupa. Cijena zlata za predmete je previsoka i potrebna je vječnost da se dobije minimalni iznos, a zbog toga ne možete kupiti nadogradnje. Neprijatelji postaju prejaki za borbu.
Zašto moram odabrati heroja da bih mogao igrati igru? Svaki put kad biram, krivo je! Po mom mišljenju loš odaziv, znam čemu služi igra, ali ne mogu je proći. Izbrisao sam igru kao rezultat, čini se da gubite igrače kao rezultat...
Hej. Molio bih za prijedlog. Budući da igra treba previše novca kada je u pitanju nadogradnja heroja, vođa, strijelaca i dvorca, zašto nas ne natjerati da dobijemo novac i dok smo izvan mreže. Bilo bi korisno ako biste to dodali igri. Nadam se da ćete čuti moj zahtjev.
Igra je odlicna Samo tako nastavite.
Opisi su mali ili nikakvi, odlična igra, ali pročitajte opis ovdje na Google playu, smiješan je. Zapravo možete dobiti 12 heroja i kupiti 13. mjesto. Volite koliko je igra otvorena, odaberite kako želite igrati, postoji 9f online kult koji proglašava da je jedini način da neki dečki unaprijede grade, ali ja idem svi summoneri i nikad nisam iznevjerio val, ti radiš. Samo nekoliko pitanja, povećavaju li predmeti stvari koje heroji imaju ili mogu dodati stvari?
VOLIM KADA SE PROBUDIM PROVODIM 10 SATI IGRAJUĆI KAO JAKO DOBRA IGRA
Najbolja igra ikad!!!!!
Jako je dobro
Готварски екип - Ресторант Роджър Игри на готвача Аркадни zbc
Zašto je ova igra toliko zarazna btw možete li u umm uhh dodati 1v1 ili 2v2 u igru, molim vas, tako da mogu dokazati da sam moj prijatelj jači od njega, btw, ovo je dobra igra alr to je to bok!
26.7.2019.: Jutros sam naišao na grešku. Završio sam val 401 i igra nije registrirala val dovršen. Pričekao sam minutu i onda "izišao" iz vala. Primijetio sam da snaga "skip vala" ženskog benda nije vrijedna toga. Gubite potencijalno zlato, iskustvo i dragulje. Preskakanje valova općenito izgleda kao gubitak, budući da potrošite 7 dragulja da biste preskočili 5 razina, što znači da korištenje zapravo košta 12 dragulja (propuštate dragulje zarađene plaćanjem valova).
... Defense Warrior Premium: Castle Battle Offline · Grow Zombie VIP – Merge Zombies · Heroes Defender Fantasy – Epic Tower Defense Game
Toliko volim igrati ovu igru. To je vrlo zarazna igra. Mali likovi su super slatki. Jako volim ovu igricu 😄😄😄
Igra je "dobro radi za privilegiju". Ako ste free2play, na kraju ćete napustiti igru kao većina neaktivnih igrača na ljestvici. Ne očekujte da će se i vaši prijedlozi ažurirati u igri.
preuzmi Tower of Hero apk najnoviju verziju by Tatsuki - najbrže - besplatno ... Hero Tower Wars - Castle War Games ... Grow Castle - Tower Defense.
geeat igrica, dosadna "gdje je heroj" "DAR". tjera vas da čekate, buljite u ekran toliko minuta prije nego što vam omogući da igrate igru. nema apsolutno nikakvog smisla i čini se da nema načina da se to zaobiđe.
Jako lijepo, nedostaje mi stari plavi mišićavi šef
Sama igra je odlična i više je od obične igre u stanju mirovanja, jedini razlog zašto sam je ocijenio 4 zvjezdice je taj što sam je slučajno deinstalirao dok sam deinstalirao svoje stare igre i izgubio sav svoj napredak Molimo dodajte način za vraćanje napretka (npr. zapisnik in, ID igrača, lozinka računa itd.) osim toga to je odlična igra i oglasi nisu obavezni!
To je dobra igra, ali problem je što ne mogu učitati svoj napredak koji sam napravio prije. Igra kaže "ne mogu pronaći podatke igre s poslužitelja".
Dobro je, moj problem je afk grind, želim imati mogućnost da moji likovi mjere svoje napade na botove, mrzim kako svi napadaju odjednom na početku, trebali bismo moći postaviti koji lik želimo napasti prvi za bolji afk igranje, kada igramo standardnu igru postajem pod stresom jer su hlađenja i ne znam koji lik prvi upotrijebiti
SUPERRRRRRRRRRRRE!!!!!!!!!!!!
Obračun zatezne kamate - APK Tools