Post by condcoselthamptroph on Feb 6, 2022 9:58:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
To je lepa igra in ima ljubke like, vendar ne morem razumeti, zakaj je ne morem igrati brez povezave, očitno je pisalo, da je brez povezave, vendar je ne morem igrati brez povezave,
Na začetku dobra igra, ko pa dosežete višje rezultate, postane igra utrujajoča in dolgočasna. Počasi se premikate, pospešujete in izgubite več, kot dobite. Včasih rep obkroženega lika štrli, kar je čudno, a vsekakor dobro, dokler ga lahko vidite. Toda včasih je skrito, ker je velik, slednji pa majhen. Samo nenadoma umreš. IN JE SPLETNO, TODA IGRA SE Z BOTI, SAMO NEUMNO.
Ta igra je zelo zabavna, lepe teksture, ljubki liki ter zadovoljive animacije in funkcije, vendar ji še vedno nekaj manjka ... Vključite nekaj igralcev za več igralcev
kinotečnik
Sweet Crossing: Snake.io Gündəlik smy
Torej, ta igra je lepa, vendar potrebujem več kovancev za svojo konstrukcijo in potrebujem več iger, npr.: Imam sladico Grab, odbijajočo žogo. Ampak potrebujem več iger in liki so srčkani ..... Zato prosim
Prosim, upoštevajte to igro kot spletno igro ali igro za več igralcev... Sprva sem mislil, da se igram z drugimi igralci, a nekaj ni v redu. V njih je enostavno tekmovati, kar me kasneje dolgočasi.
Ta igra je tako srčkana in super! To je tudi prva igra, ki sem jo kdaj igral in ima ljubke in čudovite spremljevalce. Ta igra je primerna tudi za vse starosti. Hvala Moonton za ustvarjanje te čudovite, srčkane in čudovite igre, upam, da boste dodali več srčkanih spremljevalcev, repkov in žogic. To igro priporočam vsem! 5 zvezdic zame🥰!!!
Neverjetna😍 igra, vendar je oglasov preveč in igranje je neverjetno👍
Tactical War: Tower Defense Game ስልት ahks
Dobro, vendar ne dovolj dobro za intenzivno
2 zvezdici za zdaj še nisem igral teh iger. Bom spremenil, ko bom igral
Zdi se mi, kot da v resnici ne igram proti drugim igralcem, ker se preveč zaletavajo vame. Lahko pa se igra tudi brez povezave, kar je zmedeno, ko igram na spletu, ker ne vem, ali igram proti botom ali proti igralcem. N prelahko je priti do vrha, kar mislim, da ni res na spletu PvP
na mojem prenosniku sploh ne deluje
Bilo je zabavno, dokler igra ni objavila obvestila o posodobitvi. Ne bi mi dovolil, da ga posodobim, zato moram znova namestiti igro, vendar bom izgubil vse znake, ki sem jih imel odklenjen.
Sweet Crossing: Snake.io Dažādas spēles fohi
Zabavna igra, vendar so vsi sovražniki v večini primerov BOT, zato je manj zabavno. Bolje bo, če bo to začelo prenašati veliko ljudi in bomo lahko vsi igrali na spletu
Jaz ljubim to igro! Ampak ne morem igrati mirno brez gledanja dolgih oglasov. Kot da bi morali trpeti in zapravljati svojih 30 sekund, preden dobite podvojeno nagrado. Upam, da bomo lahko uživali brez oglasov. Na splošno je igra preveč luštna, všeč so mi vizualne slike.
Sweet Crossing: Snake.io Nezahtjevne igre icd
V/v igri ni veliko oglasov, toda ko jo želite, morate gledati oglas in moj dragi dom je zdaj tako dragocen. Prenesite ga brezplačno in poskusite, ker je zabavno .
Zelo izpopolnjena igra, srčkana, zabavna, vendar ne igrate proti pravim igralcem. Sprva sem se spraševal, zakaj je šlo tako dobro... na žalost ne morem uživati v igranju te vrste igre proti računalnikom. Če dodate resnično funkcionalnost za več igralcev, bi še naprej igral. Bil bi celo pripravljen spustiti nekaj denarja v igro. Upam, da boste v prihodnosti dodali funkcijo za več igralcev.
Prosim, dodajte klepetalnico za klepet s prijatelji, ocenim ga z 2 zvezdicama, ker je malo dolgočasen
Všeč mi je, da je na voljo več iger in da imate svoj otok, ki me spominja na Hay Day, ki ga priporočam.
Sheet
ni slabo, ampak ai je najslabši kar sem jih videl. Ko so na prvem mestu, se bodo namerno zaleteli na vas. Otežite AI ali dodajte težave igri.
Igra je tako super
Zabavno, a hkrati je nekako težko, saj veš, tako da če želiš igrati to igro, potem imaš verz jaz in jaz sem kraljica igre. Torej, če boš igral, če hočeš karkoli, pa me vseeno ne boš premagal, čeprav si se tako zelo trudil, me ne boš premagal, tudi če se tako trudiš, še vedno grem da te premagam v tej igri, ker sem kraljica te igre in me ne bo premagal nekdo, ki je pravkar igral igro... In jaz sem kraljica vrat, če
Toliko oglasov in sovražniki so bili kot boti, ki se vrtijo naokoli
Dobro na začetku, a ste po posodobitvi omejili polje? In bi morali gledati dodatke, da počistite nalogo? Razočaran
To je res luštna igra, a zaradi nje se moj telefon prehitro segreje. Nobena druga igra tega ne naredi, niti mobilne legende ali pubg ( tudi imena repov, ki jih lahko kupite z dobroimetji v igri, so v napačnem vrstnem redu (rep gob se imenuje zelenjava, rep sušija pa sladoled ).....
5 zvezdic do 2.. razlogi so; čudovita lil igra, vendar nadležni oglasi, vem, da je izbira za ogled oglasov ali ne, vendar je vseeno preveč, gledam oglase bolj kot dejansko igranje. 2.; potrebujemo prave nasprotnike, prijatelje, sosede.. se bo vrnil na 5, ko bomo dobili dobre posodobitve
Naložite Coin Master APK 3.5.500 - najnovejšo različico - RollingAPK
dobra igra hvala
beneškem zrcalu, polglasno recitiral priložnostna stiha: ... Bio je to Mate Glušac o kojem se i danas po Hercegovini pripovijedaju ... You were sweet.
Kul, ampak ostale igre so bile dolgočasne 👁️👄👁️
Igra je v redu in zelo zabavna, vendar lahko vsi popravite napake, ker moramo občasno posodobiti, vsi igralci nimajo dovolj mobilnih podatkov za posodobitev, kako lahko opravimo vse naloge, če moramo posodabljati skoraj vsak dan.
Igra je lepa in luštna! Edina težava je, ali je to res brez povezave? Naveden je v igrah brez povezave, vendar mislim, da ne bi smel biti tam.
Ni nov koncept, je pa res srčkan in barvit.. Škoda, da se samo igraš z boti in res ni kaj za početi..
Tako zabavno je, da lahko igram ves dan, da postanem boljši
Jaz ljubim to igro. sladki dom je zelo dober.vendar njegova raven samo 25 ... In aria je prekratka.. prosim, dajte nam več nivoja in več trgovin v sladkem domu.
Folio by KIBLA press - Issuu
Še ena izmed tistih nadležnih iger, kjer je napredek res počasen in moraš bodisi gledati videoposnetke za nagrade ali porabiti denar. Zakaj razvijalci nikoli ne morejo narediti brezplačnih iger. Razumem, da to ni takšen svet, v katerem živimo. Vendar je zanič, da ni. Kakorkoli že, igra mi je bila všeč. Je luštna, a prepočasna. Ko dosežete cilj, bi vam bilo že dolgčas.
Sweet Crossing: Snake.io Fritidsspill iths
Ljubko, sladko, a ne na spletu. Ne igraš se z resničnimi ljudmi